Wandelcoacing

Een wandeling die het pad weer voor je vrij maakt. Met of zonder een thema kaart vanuit Tarot.

Even stilstaan bij het leven en waar je vastloopt kan je goede antwoorden opleveren in combinatie met Tarot.

logo-titel

Rust en helderheid

Heb jij te maken met innerlijke gevoelens die in strijd zijn met elkaar, wil je meer zelfinzicht en wil je meer in je gevoel en minder in je hoofd zitten?

Terwijl je wandelt bespreken we de kwesties je je bezig houden en waar je iets aan wilt veranderen. Omdat je loopt, kom je ook mentaal makkelijk in beweging. De natuur spiegelt, brengt afwisseling en voorziet in oplossingen.

Je krijgt inzichten en inzicht in jezelf is een goede manier om vooruit te komen. Pas als je begrijpt wie je bent, wat je wilt en wat je tegenhoudt, kom je in beweging. Sta jij nu stil en wil je graag vooruit?

 

Dat er iets bijzonders gebeurt zodra de tarot erbij komt kijken, maar ook komen we met een enkele sessie vrij snel tot de kern van je vraagstuk. 

Gun jij jezelf dat ook?

€110 per wandelsessie van 1,5 uur incl. een Thema kaart met Tarot  

Ik kan als coach de deur voor je open houden, je mag zelf naar binnen gaan.

logo-titel

Natuur reduceert stress bij wandelcoaching

Wat gaat het jouw opleveren?

Je bent even helemaal weg van de dagelijkse beslommeringen. Een effect dat heel snel optreedt zodra je in een groene omgeving bent.

Zijn en wandelen in de natuur helpen ons ervaringen, gedachten, gevoelens in perspectief te zetten. De grootsheid van de natuur heeft een relativerend effect.

– De natuur geeft zintuiglijke sensaties. ‘Zoals de wind door je haren en op je wangen, de geur van het bos, de stilte, vogelgeluiden, een gladde kastanje in een prikkende bolster voelen, een veer van een uil. Dat helpt om los te komen van dagelijkse beslommeringen. Een mindfull ervaring waarin ruimte komt voor compassievolle (zelf)reflectie, emoties te accepteren en in actie komen voor diepe wensen. 

Wat een prettig voordeel kan zijn dat het minder confronterend is omdat we elkaar niet steeds aan kijken en je lekker de natuur als uitzicht hebt. Stiltes worden opgevuld door je omgeving en het is juist heel goed dat je jezelf die stiltes geeft om je geest te activeren en de ruimte te geven voor inspiratie en creativiteit. 

 

Wat mag je verwachten?

Tijdens een wandelcoach sessie kun je van je af praten, ontspannen en weer helderheid krijgen in je hoofd. We wandelen en praten niet alleen maar doen ook praktische oefeningen die je direct kunt inzetten in je dagelijkse leven.

logo-titel

Wat biedt deze wandelcoach sessie jou?

Prijs € 85,- per wandelcoach sessie.

     Mentor4life              Ernst Casimirstraat 10     6661 WR Elst 

 KVK 61722499

     Laura@mentor4life.nl
       06 21 19 84 03