Laura Heijnen

Even voorstellen

Heel cliché, maar hebben de kinderen het naar de zin, dan wij als ouders ook!

logo-titel

Ik ben Laura

Ik ben Laura, moeder van 2 prachtige kinderen en ik woon in Elst.  Ik omschrijf mezelf  als een holistische en spirituele  lifestylecoach.  Ik werk vanuit gezondheid in de breedste zin van het leven. Dat doe ik met een team van inspirerende en missie gedreven ondernemers.  Daarnaast heb ik een enorme passie voor Bodybalance en Bodypump wat ik geef in de sportschool. 
Oorspronkelijk kom ik uit de toeristische sector en na 7 jaar werken en wonen in het buitenland landde ik weer op Hollandse bodem. Zoekende naar een nieuwe baan, rolde ik in de sportwereld.
Daar ontdekte ik mijn ware missie en passie. Los van het lesgeven is motiveren, inspireren mijn drijfkracht om de leden weer positieve energie te geven en is iets wat ik nog regelmatig als feedback terug krijg na de les.  

Ik heb ook een zwak voor Bachata muziek en draai dat regelmatig in huis of in de auto en dans het liefste de hele avond op deze meeslepende deuntjes. Dan verrast het je vast niet dat ik graag naar de Cariben ga op vakantie! 

Ik spreek een goed woordje Spaans dankzij mijn jaren als reisleidster in Spaanstalige landen dus bevind me graag in die culturen. 

Ik hou van sociale contacten, hapje eten, gezelligheid en een dagje sauna behoort ook tot mijn favorieten!

Wie ben jij en wil jij je ook voorstellen aan mij?

Geloof in die ene reden waarom het WEL kan

logo-titel

Zo kwam Mentor4Life tot stand

Een belangrijke rode draad in mijn leven is dat ik altijd in de dienstverlening heb gewerkt en ik het graag andere naar de zin maak. 

Maar toen ik na de bevalling van mijn eerstgeborene in een emotionele rollercoaster kwam was ik niet meer die vrolijke, spontane meid. Ik was letterlijk de verbinding kwijt met mezelf. Ik voelde me niet verbonden met mijn lichaam en geest. Dat moest anders! Dus ik ging op zoek naar hulp en kwam terecht bij ´Zo trots als een pauw´ en volgde trainingen dat ik kon toepassen op mijn toenmalige organisatie.  Daar ontdekte ik mijn eigen blokkades en voelde ook sterk dat ik andere vrouwen ook wilde steunen in dit proces van persoonlijke ontwikkeling. Mentor4life was een feit!

 

Mijn droom

Mijn droom is om een groot bereik te hebben als holistische en spirituele lifestyle coach.  Echt het verschil mag en kan maken voor een ander, al is het maar een kleine verbetering in zijn of haar leven. Verder is mijn droom om vaker te mogen reizen en spontaner op pad te gaan met mijn kinderen om ze mooie levenslessen in de praktijk mee te geven. 

Mentor4life 
Ernst Casimirstraat 10 
6661 WR Elst 

 KVK 61722499

Laura@mentor4life.nl
06 21 19 84 03

© 2020 – 2024| Studio You I Design