Het ombuigen van je fixed mindset

Wat zijn jouw overtuigingen over jezelf?

Eigenwaarde gaat verder waar het zelfbeeld eindigt. Waar het zelfbeeld gaat over wat je van jezelf vindt, gaat eigenwaarde over de waardering die je daarbij voor jezelf hebt. 

logo-titel

Wat wens jij voor jezelf?

het te doen. 

logo-titel

Waar komen jouw overtuigingen vandaan?

Wanneer je negatief over jezelf denkt, heeft dat invloed op veel vlakken van je leven. Je denkt bijvoorbeeld bij voorbaat al dat bepaalde dingen niet lukken en durft misschien niet eens nieuwe avonturen aan te gaan. Zo’n fixed (negatieve) mindset staat je persoonlijke ontwikkeling flink in de weg, wat het denken in kansen, opbouwen van relaties en het durven doen van nieuwe spannende dingen veel lastiger maakt.

Een laag zelfbeeld geeft je het gevoel dat je het niet waard bent om van gehouden te worden. Dat je geen recht hebt op succes. Deze gevoelens zijn bijna altijd nergens op gebaseerd. 

– Laura 

Affirmaties om je overtuigingen om te buigen.

Het is niet altijd makkelijk in kaart te brengen hoe het ervoor staat met je overtuigingen. Zijn ze echt van jou of heb je vanuit je jeugd opgeslagen in je onderbewustzijn en is het automatisch een waarheid geworden?

Ergens in te gaan geloven wat altijd het tegenovergestelde was, kan even wennen zijn. Kan je dat wel echt geloven en ook bereiken is gelijk een overtuiging die je dan ook zal horen in je hoofd. 

 Om je op weg te helpen heb ik een opname met affirmaties gemaakt. Luister er regelmatig naar tijdens bv. een wandeling in de natuur of tijdens het strijken van de was. 

Leuk om zelf dan ook je eigen affirmaties te creëren die echt alleen van jou zijn!

Beluister hier de gratis audio met affirmaties.

logo-titel

Ik ben Laura

Moeder van 2 prachtige kinderen en ik woon in Elst Overbetuwe. Ik ben holistisch en een spirituele lifestyle coach ben en geef lessen als sportinstructeur in de sportschool.  

Oorspronkelijk kom ik uit de toeristische sector en na 7 jaar werken en wonen in het buitenland landde ik weer op Hollandse bodem. Zoekende naar een nieuwe baan, rolde ik in de sportwereld.  

Daar ontdekte ik mijn ware missie en passie. Niet alleen het lesgeven maar vooral het motiveren, inspireren en de leden even weer positieve energie te geven, was voor mij heel belangrijk. Voor mij staat voorop dat iedere vrouw straalt en zichtbaar mag zijn. Zo ook in mijn lessen. Ik wilde niet alleen maar gewoon les geven, maar net even dat extraatje. Even een babbeltje met de ene en een vriendelijke knipoog naar de ander. 

Ik voelde dat ik meer in mijn mars had. Ik wist dat ik vrouwen echt weer zou kunnen laten stralen als ik ze beter zou leren kennen en persoonlijk zou kunnen begeleiden. Ik wist gewoon dat en deze rol als coach moest verdiepen gaan verkennen en uitbreiden en zo ging ik een prachtige reis maken die persoonlijke ontwikkeling heet. Na vele mooie maar ook confronterende trainingen en opleidingen was HET moment daar om ook andere vrouwen hierin mee te nemen en zo kwam Mentor4life tot stand.  

logo-titel

Dit heb ik bereikt

Door te werken vanuit verbinding en oprecht interesse te hebben in de ander, heb ik prachtige nieuwe relaties opgebouwd. Ben ik onderdeel geworden van een belangrijke transformatie van vele, wat de connectie echt verdieping heeft gegeven. 

Voor mezelf mag ik blijven groeien en ontwikkelen. Net als een ander steeds weer kiezen voor mezelf. De persoon zijn die IK wil zijn en dat uitstralen van binnen naar buiten.  Steeds opnieuw uitdagingen en leerlessen omarmen die mij weer verder brengen in het leven. 

Mijn belangrijkste levensles?

Hou het zo simpel mogelijk voor jezelf dan is het leven echt niet zo zwaar en moeilijk. 

 

Bonus!
affirmaties deel 2
klik hieronder op de link.

Mis het niet!

Download gratis het negatief zelfbeeld – checklist en ontdek hoe jij meer liefde voor jezelf kan ontwikkelen.