Jij stelt je eigen traject samen op basis van de ingrediënten die ik te bieden heb in jouw transformatie. 

Match made in Heaven

Hoe je 1 ding doet, is vaak hoe je alles doet. 

logo-titel

Gelukkig met jezelf

Ga jij de uitdaging aan om jezelf weer op die 1e plek te zetten? Dat voelt wellicht een beetje krom en je bent waarschijnlijk bang dat andere mensen daar wat van vinden.

Ze vinden het egoïstisch dat je kiest voor je eigen energie, maar wat nou als je mag gaan geloven dat het juist egoïstisch van de ander is omdat zij hun welzijn boven de jouwe plaatsen?

Wordt jij niet een beter en gelukkigere vrouw als jij eerst voor jezelf zorgt? Heb je dan niet juist meer energie over om de ander te kunnen helpen?

Ik vond het altijd best moeilijk om andere te moeten teleurstellen. MAAR door optimaal ervoor te zorgen dat jij je positief egoïstisch mag opstellen zal de omgeving met je meebewegen omdat ze zien dat ze er juist meer voor terug krijgen! Wat belangrijk is, is dat jij gelukkiger wordt en het leven weer met beide handen aanpakt en niks meer uit de weg gaat!

Wat jij mag gaan voelen en ontdekken: 

logo-titel

Wat anderen van mij vinden

Wat laura als coach typeert? Ze is toegewijd, open, eerlijk en neemt geen blad voor d'r mond. Je weet altijd waar je aan toe bent. Ze is een mooie spiegel en laat je precies zien waar je aandacht aan mag geven. Met haar eigen ervaring en kennis weet ze alles zo mooi te verwoorden dat het meteen raakt en veranderingen in gang zet. Ze is betrouwbaar, respectvol en liefdevol als mens en als coach 🧡 -
Karla

Geloof jij ook in jezelf en dat je er klaar voor bent?!

Zodra je denkt alles te weten, doe je deur dicht naar overvloed

logo-titel

Ik ga je helpen

Ik ga je daarbij helpen, met alle support en liefde die ik je te bieden heb als coach en gelijkgestemde. 

Met mijn eigen levenservaring als moeder en vrouw maar natuurlijk ook de nodig kennis vanuit trainingen van zeer krachtige en bijzondere vrouwen zoals Eva Mangal, Simone Levie, Ishtara Araminta en Rianne van Tuijl. 

Dat heeft ervoor gezorgd dat ik mijn community heb kunnen ontwikkelen voor jou!

Hier zit je mee

Het is nu tijd om datgene wat van binnen zit, naar buiten te laten komen.!

Proberen is een verkapping van geen vertrouwen te hebben in jezelf.
Ga je het proberen of gewoon doen?

logo-titel

Twijfels?

logo-titel

Of bang?

Dat werd mijn missie en passie en dat werkt perfect samen!
logo-titel

Ik kan je helpen

Zelf was ik nooit zo onzeker totdat ik zwanger raakte en na de tweede bevalling mijn lichaam niet meer als de mijne voelde. Ik was compleet de verbinding kwijt met mijzelf en mijn brein ging daar nog eens extra op focussen zodat het mijn leven ging beheersen. Niet alleen als partner en als vrouw veranderde ik maar ook als sportinstructrice werd ik onzeker in mijn sportkleding. Moest ik nou een voorbeeld zijn voor andere? Hoe keken ze naar me en wat dachten ze wel niet van mij?

Toen kwam er een doorslag. Een moment dat ik vond dat het genoeg was! Ik ben toch veel meer dan waar ik nu de focus op leg? Door mooie, confronterende en krachtige trainingen werd ik me weer bewust wat mijn mooie kanten zijn en waar mijn kracht ligt. Dit moest ik delen! Dit moesten andere vrouwen ook zo ervaren!

Dat werd mijn missie en passie en dat werkt perfect samen!

Inmiddels al verscheidene vrouwen mogen inspireren en coachen wat mijn passie laat opbloeien! Elke vrouw heeft het recht om zichzelf te omarmen zoals ze zijn met hun mooie en minder mooie kanten.

logo-titel

Wat anderen van mij vinden

Laura gaf me het juiste steuntje in de rug. Die 7 modules hebben ervoor gezorgd dat ik weer tevreden en met trots in de spiegel kan kijken. Ik voel me zelfverzekerd en mijn vertrouwen in Laura was terecht. Ik ben blij dat ik volmondig ja zei tegen het complete traject van de sportschool wat mij fysiek en mentaal veranderd heeft in de positieve zin.
Patrcia
logo-titel

Samen maken we deze reis

logo-titel

Ik heb er zin in!

Wat kan je verwachten?

Mentor4life 
Ernst Casimirstraat 10 
6661 WR Elst 

 KVK 61722499

Laura@mentor4life.nl
06 21 19 84 03

© 2020 – 2024| Studio You I Design