Voeding voor je interne systeem

In balans met je lichaam en geest

Meten is weten

Laten we eens op celniveau kijken wat jouw lichaam en geest nodig heeft!

logo-titel

In balans met je lichaam en geest.

We vinden het normaal om roofbouw te plegen op ons lichaam en geest. We blijven maar doorgaan totdat ons lichaam letterlijk niet meer op wilt staan uit bed. We blijven dagelijks op reserve leven en bewegen en dogen de klachten die we hebben. We praten ze vaak goed. Totdat het lichtje uit gaat of klachten worden steeds erger en zijn chronisch geworden.  Dan ben je al te laat! 

Naar vele onderzoeken en mijn eigen zoektocht naar een compleet plaatje waarin ik weer lekker in mijn vel wilde zitten, meer energie en een gezonde hormoonbalans kwam ik erachter dat je gezondheid start bij je cellen. 

Ik ontmoette de kracht van een droge bloedtest waarin er gemeten wordt op 11 verschillende vetzuren en of je wel of niet in balans bent. Je omega 6 en omega 3 houden elkaar in balans maar de 875.000 testen laten zien dat we meer omega 6 binnen krijgen vanuit voeding ten opzichte van omega 3. 

Ontstekingen worden gestimuleerd en aangemaakt door omega 6 maar kunnen niet volledig afgeremd worden door de omega 3. Met laaggradige ontstekingen in ons lichaam als gevolg die zelfs chronisch kunnen worden als er niks mee gedaan wordt. 

Toen ontdekte ik iets :  Polyfenolen!                                     Zonder de juiste waarde en aanwezigheid van Polyfenolen is er een grote kans dat je beste intenties geen toegevoegde waarde hebben. Uit de testen blijkt dat 97% van de bevolking een te hard cel membraam heeft wat de opneembaarheid beïnvloed. Dat is waarom ik je met Zinzino wil begeleiden! Hier is over nagedacht en de bloedtesten geven jou het bewijs! Ik ben slechts de begeleidster, jouw coach, jouw adviseuse.

Je brein is een vet gedragen orgaan en als die tekort ervaart aan omega 3 dan ervaar je wellicht vele mentale klachten.   Ik help je graag bij het inzichtelijk maken van niet alleen  je mooiste leven op cognitief niveau maar laten we starten vanuit een stukje wetenschap en voeding voor je interne systeem zodat het jou de support bied in je reis naar je mooiste versie van jezelf. 

BEN JE KLAAR VOOR UITGRBREIDE ANALYSE OP CELNIVEAU?

De test geeft inzicht waar ik nu sta en waar ik naartoe wil.

logo-titel

Onze motor insmeren met olie is wat we letterlijk mogen doen om optimaal te functioneren in het leven.

Wat mag je verwachten?

Wil jij ook in balans komen om optimaal van je gezondheid te kunnen profiteren?

logo-titel

Waarom is het zo belangrijk?

Health Protocol kit €287 (incl 2 testen en producten voor 2 maanden)

     Mentor4life              Ernst Casimirstraat 10     6661 WR Elst 

 KVK 61722499

     Laura@mentor4life.nl
       06 21 19 84 03