Hi mooie vrouw,

Ja, Ik heb het tegen jou!
Ik ben Laura, mindset coach. 

logo-titel

Wat ik je geef

logo-titel

Herken jij je hierin?

Wij vrouwen zijn vaak te veel bezig met wat we denken dat anderen vinden van ons uiterlijk. Hierdoor focussen we ons minder op onze bron van schoonheid: het innerlijk. 

Het bewust ontwikkelen van zelfwaarde en zelfliefde komt daardoor vaak in het gedrang. Het zijn vaak terugkerende patronen die er steeds weer voor zorgen dat jij je doelen niet behaalt. 

?

logo-titel

Jij kunt dit overwinnen

Door te werken aan zelfliefde, jezelf te omarmen en door 100% jezelf te zijn. Het gevoel van geluk heeft namelijk alles te maken met de mindset. Ik ga je helpen om de juiste mindset te ontwikkelen voor een gelukkig leven.

logo-titel

Wat anderen van mij vinden

Laura is een coach uit duizenden. Hartelijk, positief en een happy mind. Haar commitment en drive om de ander verder te helpen is bijzonder. Ze durft je confronteren en uit te dagen om het maximale uit jezelf te halen. Ze is inmiddels een dierbare vriendin geworden.
RADHA POERAN
12 weken geleden vroeg je me hoe ik me wilde voelen en het antwoord was zelfverzekerd en meer energie. Het is nu eind mei en ik heb echt meer zelfvertrouwen gekregen en voel me zelfverzekerd. Meer dan ooit! Ik loop powerful in mijn bikini over het strand en denk ja mijn buik is er nog maar moet je eens kijken wat een prachtige kinderen die ik gezond heb voldragen. Ik schaam me er niet meer!
Femke
logo-titel

Terug naar
100% zelfliefde

Weet je ergens ook dat je een bijzondere vrouw bent?  Van binnen en van buiten maar houden bepaalde gedachtes je alsnog tegen? 

Of ben je de verbinding kwijt geraakt met jezelf en weet je niet meer hoe je dat kan veranderen? 

Wil je ook gewoon weer super lekker in je vel zitten en  je constant goed voelen? 

Met mijn programma ontdek je hoe je die beperkende overtuigingen om kan  buigen naar krachtige overtuigingen die jou laten stralen en jouw echte waarde laat zien! Je leert om van een lage frequentie naar een hogere frequentie te gaan.

logo-titel

Ontdek je
mooiste zelf

Ben jij die prachtige vrouw die klaar is om te shinen en die de regie weer terug wilt nemen over haar leven? Ga jij de uitdaging aan om jezelf weer op die 1e plek te zetten?

Je zoekt en laagdrempelige training die je op de juiste weg kan helpen met de eerste stappen naar een vrijer leven. Je wilt weer die positieve flow en de kracht ervaren die je eerder had. Jij wilt straks weer vol zelfvertrouwen in de spiegel kijken!

Ik ga je in 4 weken helpen om hiervoor de juiste mindset te bereiken en dat je als een power vrouw met super veel zelfvertrouwen het leven weer tegemoet gaat!

Hoe staat het met jou zelfwaarde?

logo-titel

Wil je eerst kennismaken?

Leuk! Ik krijg er energie van om nieuwe mensen te ontmoeten. Je kunt met de knop hier onder een gratis gesprek van 30 minuten in plannen. Wil je graag een langer gesprek, meer focus op jezelf en advies? Plan dan hiernaast een groeigesprek in

logo-titel

Een groeigesprek

Weet je ergens ook dat je een bijzondere vrouw bent?  Van binnen en van buiten maar houden bepaalde gedachtes je alsnog tegen? 
Of ben je de verbinding kwijt geraakt met jezelf en weet je niet meer hoe je dat kan veranderen? 

Mentor4life 
Ernst Casimirstraat 10 
6661 WR Elst 

 KVK 61722499

Laura@mentor4life.nl
06 21 19 84 03

© 2020 – 2024| Studio You I Design