VIP sessie

Een gesprek waarin het draait om jou

Ik spreek uit eigen ervaring als ik zeg; ik was die vrouw!
logo-titel

Waar begin je?

Ik spreek uit eigen ervaring als ik zeg; ik was die vrouw! IToen ik besloot dat het tijd werd om mezelf weer op de eerste plek te zetten i.p.v steeds weg te cijferen voor andere, ging er een nieuwe wereld voor me open. Ik vond gelijkstemde in verschillende coaches en met de nodige leerlessen en trainingen heb ik mezelf weer opnieuw ontdekt en ben ik echt trots op de vrouw die ik nu geworden ben. 

Ik ben Laura en ik ben een Health & spirituele mindset coach. Dat jij op mijn website bent is geen toeval want je intuïtie heeft je hiernaar toe geleid. Ik help jou om gekochte patronen en verschillende conditioneringen uit je rugzakje te halen en los te laten zodat er ruimte ontstaat om je verlangens om te zetten naar realiteit. 

Weet je nog?

 

Hoe je als kind nooit opgaf om te groeien in je ontwikkeling?

Je leerde kruipen, lopen en fietsen. Je was vastberaden om het te kunnen en je gaf nooit op!

Niemand die jou van je doel kon afhouden. Je kon uren fantaseren en nooit dacht je dat het onmogelijk zou kunnen zijn. 

Waarom is dat nu anders? Waarom  fantaseer je niet meer? Waarom geloof je niet dat alles mogelijk is net als toen?

logo-titel

Wat anderen van mij vinden

“Wat een mooi gesprek! Heerlijk beknopt en de opdrachten zijn super toepasbaar Ik wilde graag een visualisatie doen en die vond ik zo krachtig!. Ik voel nu al dat het in me zit. Nu alleen nog de juiste keuzes maken die goed zijn voor mij. Maar met de tips die ik meegekregen heb gaat dat zeker goed komen! Heel verhelderd en veel geleerd over mijzelf. Heel fijn hoe Laura alles zo simpel en krachtig benadrukt en uitlegt”
Diana

Wil jij ook de volle potentie elke dag leven, van binnen en van buiten? Door de beste versie van jezelf te zijn? Vrij van blokkades en gekochte patronen?

logo-titel

Maar...

logo-titel

Ik kan je helpen

Wat kan je verwachten?

BONUS!
Ik geef graag cadeautjes en daarom wil ik graag een engelen kaart trekken voor je. Het is een spirituele steun in je groei naar de prachtige vrouw die al in je zit.

     Mentor4life              Ernst Casimirstraat 10     6661 WR Elst 

 KVK 61722499

     Laura@mentor4life.nl
       06 21 19 84 03