Workshop

Creëer je mooiste leven op canvas

Wil jij ook ervaren hoe jij je verlangens en wensen kan manifesteren met een visionboard?

logo-titel

Verbinding met jezelf

Ik kan het me nog goed herinneren… Die lange dagen op school met lessen die mijn interesse totaal niet vast konden houden. Ik was heel goed in dagdromen. Kon mijn fantasie helemaal zijn gang laten gaan. Ik had dan ook een tafeltje bij het raam zodat ik lekker uit het raam kon turen. Dromend over van alles! Niks was te gek, maar het kon ook gewoon iets simpels zijn zoals wat ik zou doen na schooltijd. Als kind schilder je elke dag weer opnieuw je favoriete dag en wat je innerlijke kind wilt. Die puurheid vergeten we als we ouder worden. 

Droom je nog weleens? Over een soort leven dat je diep in je hart nog zou willen, maar nog niet heb kunnen verwezenlijken? 

Hoe heerlijk zou het zijn als je weer eens op zoek gaat naar dat verlangen en het ook mag uiten? Weer even de vrije loop met je dromen en fantasieën?

Waarom zouden ze überhaupt niet ook een onderdeel van je huidige leven kunnen zijn? Wat houd je tegen en hoe zou je er dichterbij kunnen komen?

Daar komt deze workshop dan te pas!

Deze workshop is op aanvraag vanaf minimaal 3 personen.  

Voorkeur voor een bepaalde locatie kan op aanvraag. 

€55 pp

Het werkt verhelderend en zelfs magisch!
logo-titel

Visionboarden die werken

Wist je dat Dream & visionboarden ECHT hun werk doen? Doordat je lekker vrij en ongedwongen je geest zijn gang laat gaan en je dan ook daadwerkelijk je dromen, gedachten en fantasieën op papier of op een canvas bord zet, gaat je onderbewustzijn automatisch geloven dat het echt zo kan zijn en door ernaar te blijven kijken of het opnieuw te visualiseren, merk je dat je er steeds meer naar toe zal bewegen in de vorm van keuzes en acties.

Ik kan uit eigen ervaring inmiddels met behulp van mijn eigen gemaakte vision boards uitleggen wat het tot nu toe betekent heeft en op welke manier het uitgekomen is. Het werkt verhelderend en zelfs magisch! Het zorgt er ook voor dat je de juiste koers blijft varen in je leven doordat je steeds weer aan je dromen, visies en fantasieën wordt herinnerd.

Waar ga je heen op dit moment en loopt dat nog steeds in dezelfde koers als je vision board? Zo niet dan wil je misschien andere keuzes maken of wellicht is dat moment nog te vroeg en mag je het nog even loslaten…maar zeker niet vergeten. Zo zal je gaan ervaren dat je er juist dichterbij komt. Dat heet MANIFESTEREN. Zo komt jouw vision board tot leven.

Wat mag je verwachten?

Ben je er ook klaar voor om je droomleven te gaan verwezenlijken op een papier of een canvas board?
logo-titel

Wat biedt deze workshop jou?

Prijs € 55,- per persoon

     Mentor4life              Ernst Casimirstraat 10     6661 WR Elst 

 KVK 61722499

     Laura@mentor4life.nl
       06 21 19 84 03