In gesprek onder leiding van de Tarot 

Een Consult waarin het draait om jou!

Ik spreek uit eigen ervaring als ik zeg; ik was die vrouw!
logo-titel

Waar begin je?

Ik spreek uit eigen ervaring als ik zeg; ik was die vrouw! IToen ik besloot dat het tijd werd om mezelf weer op de eerste plek te zetten i.p.v steeds weg te cijferen voor andere, ging er een nieuwe wereld voor me open. Ik vond gelijkstemde in verschillende coaches en met de nodige leerlessen en trainingen heb ik mezelf weer opnieuw ontdekt en ben ik echt trots op de vrouw die ik nu geworden ben. 

Ik ben Laura en ik ben jouw holistische en spirituele lifestyle coach. Dat jij op mijn website bent is geen toeval want je intuïtie heeft je hiernaar toe geleid. Ik help jou weer terug op het juiste pad te zetten zodat je simpelweg het leven gaat leiden waar je elke dag gelukkig in bent. Waarin jij de hoofdrol speelt en bepaald hoe jij hem invult, elke dag weer opnieuw. Vanuit welke gedachte 

Weet je nog?

Hoe je als kind nooit opgaf om te groeien in je ontwikkeling?

Je leerde kruipen, lopen en fietsen. Je was vastberaden om het te kunnen en je gaf nooit op!

Niemand die jou van je doel kon afhouden. Je kon uren fantaseren en nooit dacht je dat het onmogelijk zou kunnen zijn. 

Waarom is dat nu anders? Waarom  fantaseer je niet meer? Waarom geloof je niet dat alles mogelijk is net als toen?

logo-titel

Wat anderen van mij vinden

Tijdens het consult was Laura echt een luisterend oor. Liefdevol maar ook daadkrachtig "de kaarten liegen niet". Om vervolgens samen te duiken in hoe ik alles kon implementeren, maar nog steeds luisterend naar mijn eigen gevoel, ze legde absoluut niks op. Na het consult had ik weer helderheid en richting.
Karla

Wil jij ook de volle potentie elke dag leven, van binnen en van buiten? Door de beste versie van jezelf te zijn? Vrij van blokkades en belemmerende overtuigingen?

logo-titel

Maar...

logo-titel

Ik kan je helpen

Wat kan je verwachten?

Wil je liever offline? Kom dan lekker bij mij op de bank of aan tafel zitten in een informele en comfortabele sfeer. 

Mentor4life 
Ernst Casimirstraat 10 
6661 WR Elst 

 KVK 61722499

Laura@mentor4life.nl
06 21 19 84 03

© 2020 – 2024| Studio You I Design