Persoonlijk en intens traject om te ontdekken wie je echt bent en wilt zijn. 

Alles begint bij jou!

Weet je ergens ook dat je een bijzondere vrouw bent?  Van binnen en van buiten maar houden bepaalde gedachtes je alsnog tegen?

logo-titel

Verbinding met jezelf

Ben je de verbinding met jezelf kwijt geraakt en weet je niet meer hoe je dat kan veranderen? Wil je ook gewoon weer super lekker in je vel zitten en  je constant goed voelen? Echt weer gelukkig voelen met wie je bent als vrouw?

Ik spreek uit eigen ervaring als ik zeg; ik was die vrouw! Met de juiste tools en trainingen heb ik mezelf weer teruggevonden en ben ik echt trots op de vrouw die ik nu geworden ben. 

Met mijn programma ontdek je hoe je die beperkende overtuigingen om kan  buigen naar krachtige overtuigingen die jou laten stralen en jouw echte waarde laat zien! Je leert om van een lage frequentie naar een hogere frequentie te gaan. Dat heeft een veel betere energie waardoor je lekker in je vel zit en elke dag een goede dag mag zijn. Samen gaan we werken aan jouw zelfwaarde. We gaan in gesprek om te kijken waar je nu staat en waar je heen wilt om echt jezelf te kunnen omarmen. Wat mis je nu om dat te voelen en te beleven van binnenuit. 

Ben je geprogrammeerd om je zelf contant af te wijzen of om te liefhebben?

logo-titel

Wat anderen van mij vinden

Laura vroeg me hoe ik na het traject zou willen voelen. Ik kan echt met trots zeggen dat ik me zelfverzekerder voel en meer energie heb. Ik heb meer zelfvertrouwen en voel me nu dankbaar voor wie ik ben als vrouw maar vooral als moeder van 2 prachtige kinderen.
Femke
Nu is het echt tijd om te besluiten. Dit is hét moment om te kiezen voor jezelf.
logo-titel

Dit is hét moment

Vraag jij je af of je al zo ver bent? Heb je het gevoel dat je gaat falen? Heb je het al vaak geprobeerd? Geloof je toch niet helemaal dat je het waard bent? Vanwege mindset, gedachtes en je overtuigingen?

Ik ga je daarbij helpen met alle liefde die ik te bieden heb als vrouw en coach! Niet alleen als coach en mijn nodige kennis maar ook vanuit eigen levenservaring en als vrouw! De nodige ups & downs in mijn eigen leven als sterke vrouw maar ook zeer krachtige effectieve trainingen en mooie programma’s van andere coaches die mij veel hebben geleerd en voor de nodige confrontaties hebben gezorgd. Maar het goede nieuws is dan ook dat het ervoor heeft gezorgd om vanuit passie andere bijzondere vrouwen weer te mogen helpen en te inspireren. Met een goed luisterend oor en tools gaan wij ervoor zorgen dat ook jij weer gaat stralen als krachtige vrouw.

logo-titel

Hier zit je mee

Het is nu tijd om datgene wat van binnen zit, echt naar buiten te laten komen.

Ben je er klaar voor om jezelf een nieuwe fase te gunnen? Om volop in je kracht te gaan staan? Tijd om meer je vrouwelijke kant te laten zien? Zodat je elke dag met energie en enthousiasme de dag begint? Omdat jij zelf daar het besluit in mag nemen? Jij?? Wil jij ook de volle potentie elke dag leven, van binnen en buiten? Door de beste versie van jezelf te zijn?
logo-titel

Wat anderen van mij vinden

Ik heb 12 weken lang mogen genieten van dit intense coaching traject met als doel om vooral mijn mindset aan te pakken. Meer van mezelf te houden en beter voor mezelf te gaan zorgen. Als gevolg hiervan ook wat kilo’s kwijt te raken maar vooral weer lekker in mijn vel te zitten. Hoewel het me niet makkelijk gemaakt werd door de Lockdown vanwege de corona, ben ik erg dankbaar voor de tips en trics die ik kan toepassen. Nu dat ik weer meer structuur heb en mag werken merk ik dat ik de gesprekken en adviezen van Laura beter en makkelijker kan toepassen en dat gaat geweldig! Thuis is er meer balans nu ik de focus ook weer wat meer op mijzelf richt. Laura is een lieve enthousiaste coach die met je meedenkt zodat het ook voor jou werkt. Ik voelde me begrepen en gesterkt. Wat we het meest is bijgebleven is dat ik het echt waard ben om goed voor te zorgen. Ik ben weer een blije en actieve moed
Stella
logo-titel

Twijfels?

logo-titel

Of bang?

Dit is niet wie je wilt zijn dus het wordt tijd om te ontdekken wie je wel kan en wilt zijn!

Ik ben inmiddels een expert op dit gebied en ik ben zeer gepassioneerd om mijn kennis te delen en ik bied je mijn luisterende oor.
logo-titel

Mijn reis begon ook ergens...

Al sinds mijn jonge jaren was ik anders. Ik koos anders dan de massa en wilde al helemaal niet het 9 tot 5 leventje die je hoorde te hebben nadat je een studie had gevolgd, Na een aantal jaren als hostess in het buitenland wist ik wat vrijheid en avontuur was en wilde meer!

Ik wist alleen even niet meer hoe want na 2 zwangerschappen was ik ook moeder geworden en een verantwoordelijkheid die voor ‘grote mensen’ bestemd was. 

Ik was de verbinding kwijt met mezelf en kon me alleen nog maar focussen op wat me niet gelukkig maakte en dat had effect op alles in mijn leven. Privé maar ook zakelijk. Ik besefte me wel dat ik niet met de ziel onder mijn armen moest gaan lopen, dus besloot ik de regie terug te pakken en ging persoonlijke ontwikkeling omarmen. Ik volgde mooie en confronterende trainingen en verschillende programma’s online en er ging een nieuwe wereld voor mij open! Deze trainingen hebben mij weer geholpen om een nog mooiere en krachtige vrouw te zijn dan ik was. Sterker nog; ik ontdekte mijn ware ‘purpose’ en alle puzzelstukjes vielen op z’n plek. Op mijn eerste visionboard stond letterlijk; een grotere betekenis hebben’  en die werd opeens heel helder voor me. Met dank aan mijn coaches; Daisy Bendanon (een Bob Proctor coach) Eva Mangal, Simone levie, Ishatara Araminta en Rianne van Tuijl.

Ik heb mijzelf echt leren kennen en ondanks dat het niet altijd even makkelijk was, heeft het mij tot de coach, vrouw en vriendin gemaakt die ik nu ben.

Dat werkt perfect samen!

Ik ben inmiddels een expert op dit gebied en ik ben zeer gepassioneerd om mijn kennis te delen en ik bied je mijn luisterende oor.

Zo heb ik van mijn passie mijn missie gemaakt dat vervolgens in dit prachtige traject is verwerkt. Ik werk vanuit de principes van de Law of  Attraction en de methodes van Bob Proctor. 

Ik volg mijn ware ‘purpose’ in deze prachtige wereld dankzij hen en dat gun ik jou ook! Durf jij te kijken waar je werkelijk voor gemaakt bent en je ware essentie naar boven te late komen? 

logo-titel

Samen maken we deze reis

logo-titel

Ik heb er zin in!

Wat mag je verwachten?

NU  €1499

Mentor4Life
Bedumstraat 18
6835CH Arnhem
KVK 61722499

Laura@mentor4life.nl
06 21 19 84 03