Affiliate Marketing

Jouw zoektocht naar een leuke samenwerking heb je hier gevonden!

Ik hou van samenwerken met anderen. Ik geloof in de kracht ervan en dat je op deze manier elkaar mag en kan versterken.

logo-titel

Affiliate marketing?

Ik werk vanuit allignment en vanuit passie. Ik heb een missie in het leven die ik graag wil volbrengen. Ik wil me omringen met gelijkstemde en wil dan ook enkel met ondernemers samenwerken die hun hart op de juiste plek hebben en met dezelfde intentie willen samenwerken als ik. 

Vanuit verbinding en passie en wederzijds vertrouwen.

Als coach verkoop ik een emotie die verpakt is in een dienst. Producten versterken mij en diensten. Deze moeten dan ook goed aansluiten.  Heb jij al een kijkje genomen en ben je net zo enthousiast als ik om vrouwen te mogen helpen in hun trasformatiereis? Wellicht dat we dan iets voor elkaar kunnen betekenen.  

Affiliatemarketing is een vorm van marketing waarbij er betaald wordt voor een geleverde prestatie. In het geval van affiliatemarketing betekent dit dat een affiliate een product verkoopt namens de merchant en hiervoor vooraf besproken commissie opstrijkt, vaak een vast bedrag of een percentage van de verkoop

Samenwerken vanuit intuïtie en vertrouwen heeft mijn voorkeur in het leven.

logo-titel

Wil je meer succes boeken?

Wat gaat het jouw opleveren? en wat wil je voor jezelf zien gebeuren?

Je intuïtie is verbonden met je hart. Ik zeg ook wel eens het is de stem van je hart. Je hart weet wat jij van binnen het liefste wilt en staat in verbinding met jouw ziel.

Als gepassioneerde vrouw en Mindset coach handel ik bijna altijd vanuit mijn Intuïtie en help ik vrouwen om ook meer vanuit hun vrouwelijke energie te gaan leven. Ik help ze bij het herkennen van bepaalde patronen zodat ze de keuze hebben om ze te doorbreken. Samen gaan we dan nieuwe patronen creëren. Mijn missie is om elke vrouw haar kracht weer terug te geven zodat ze gaat stralen en staan voor wie ze is

 

 

 

 

Wat mag je verwachten?

Ik kijk uit naar een eerste kennismaking waarin we onze intenties mogen laten spreken en zien of we elkaar kunnen versterken.

logo-titel

Affiliate partner worden?

Wil jij affiliate partner worden en adverteren met mijn website? Laten we kennismaken! Ik hanteer een super gunstige 80/20 regel of we kunnen een afspraak op maat maken. We leggen deze schriftelijk vast voor we aan de slag gaan. Doe je mee? Maak alvast een account aan met de knop hieronder en ik neem contact met je op. Heb je toch nog vragen? Dan mag je natuurlijk ook eerst contact opnemen!

Mentor4life 
Ernst Casimirstraat 10 
6661 WR Elst 

 KVK 61722499

Laura@mentor4life.nl
06 21 19 84 03

© 2020 – 2024| Studio You I Design