Vijf gratis tips

Om meer van jezelf te houden.

Hou jij van jezelf??? (En daarmee bedoel ik niet dat je arrogant of verwaand hoeft te zijn). Houd jij van de persoon die in dit lijf verpakt zit? Hou jij van alle delen van je lichaam ondanks ze misschien niet aan je ideaalbeeld voldoen?
logo-titel

Wat wens jij voor jezelf?

We kunnen ons best doen om gezond te eten, kilo’s kwijt te raken en heel fanatiek te sporten, maar zolang we niet eerst oprecht 100% van onszelf houden wordt ons zelfbeeld niet anders.

Dat heeft helaas impact op hoe goed we ook in ons lijf zitten en hoe gelukkig we ECHT zijn en kunnen worden. 

Daarom ben ik ervan overtuigd dat als je gelukkiger in je lijf wilt zitten, je eerst moet werken aan Zelfliefde, Zelfwaarde en Zelfacceptatie.

Een laag zelfbeeld geeft je het gevoel dat je het niet waard bent om van gehouden te worden. Dat je geen recht hebt op succes. Deze gevoelens zijn bijna altijd nergens op gebaseerd. 

– Laura 

logo-titel

5 Tips om mee aan de slag te gaan

 1. Maak van je douche een spa moment en verwen jezelf met lekkere douche gels en lotions. , even je lichaam scrubben en overtollige lichaamsharen verwijderen. Haarmasker en een gezichtsmasker behoren ertoe.

  Wat doet dit met je: door goed voor je lichaam te zorgen, voel je je weer goed over je lijf en aantrekkelijker. Dat straal je uit en dan krijg je het dubbel weer terug in positiviteit.

 1. Neem de tijd om een leuk outfit uit te zoeken en kies datgeen waarin jij je sexy en goed voelt. Niet alleen kleding wat comfortabel is maar een combi van beide!
 2. Geef elke dag een compliment aan jezelf in de spiegel. Neem jezelf serieus en voel de oprechtheid van je eigen compliment
 3. Zet je favoriete muziek waar je helemaal van in de juiste stemming komt. Het verhoogd direct je energie! 
 4. Affirmeer elke dag met een aantal zinnen waardoor jij je energie verhoogd en je goed voelt over jezelf. 

  Bijvoorbeeld
  :
  * Ik ben goed zoals ik ben en ik accepteer alles aan mezelf
  * Ik ben zeer gezegend met het feit dat ik een mooi mens van van zowel binnen als buiten.
  * Ik mag er zijn! 

De eerste échte stappen naar zelfliefde

Om de eerste echte stappen te zetten voor jezelf, heb ik een Potje Zelfliefde voor slecht €14,95. Met deze Pot Zelfliefde kan je zelfstandig aan de slag om je zelfliefde te vergroten waardoor je zelfbeeld mag veranderen naar een positieve en krachtige ‘ik’!

     Mentor4life              Ernst Casimirstraat 10     6661 WR Elst 

 KVK 61722499

     Laura@mentor4life.nl
       06 21 19 84 03